4 Temmuz 2010 Pazar

Oyun tutkunları için


LG, geliştirdiği yeni 3D monitörü W63D ile oyun tutkunlarını hedef alıyor. Günümüzde eğlence kavramının hızlı bir gelişme kaydettiğini ve 3D'nin bu gelişim sürecinin tam merkezinde bulunduğunu belirten LG İş Çözümleri Birimi Başkan Yardımcısı Brian Kwon; "W63D, şimdiye kadarki en mükemmel görüntü kalitesi ile tüm 3D bilgisayar eğlence dünyası için yeni standartları belirliyor. LG'nin ileri teknolojisi ve yenilikçi yaklaşımı ile geliştirilen W63D, 3D oyunlar ve filmler için en iyi seçim olacak" dedi.

LG'nin yenilikçi yaklaşımının son ürünü olan W63D; Full HD çözünürlüğü, 70,000:1'lik yüksek kontrast oranı ve 120Hz (saniyede 120 kare) ekran yenileme hızıyla gerçekçi görüntüler sunuyor. Bu özellikleri sayesinde W63D, normal HD çözünürlüğünün iki katında Full HD çözünürlük sağlayarak LCD TV'ler kadar keskin ve net görüntüler veriyor.

Tüm bunların yanında W63D, 172Hz'lik veri işleme hızı ile gölgelenmeyi azaltarak, özellikle normal monitörlerde, 3D oyunlarda ortaya çıkan "çapraz-karışma" ve bulanık kenarları ortadan kaldırıyor. Bu sayede kullanıcılar hiç baş dönmesi yaşamaması amaçlanıyor.





3D görüntülerin derinliğini maksimuma çıkarmak için özel olarak ayarlanan görüntüsüyle W63D, ideal parlaklığı otomatik olarak ayarlayarak, 3D gözlüklerden en iyi verimi almayı sağlıyor. Kullanıcılar isterlerse kendi tercihlerine göre parlaklığı ayarlayabiliyor.



W63D, 3D görüntü deneyimini 3D ses ile tamamlıyor. 3D içerikler için özel olarak geliştirilen SRS Tru-surround HD ile donatılan W63D, sesi ekrandaki görüntülerden geliyormuş gibi hissettiriyor.



Bas seslere önem veren W63D, aynı zamanda yüksek frekanslarda netliği ve vokal ses anlaşılırlığını kaybetmemeyi sağlamaya yönelik tasarlandı. Ayrıca kulaklıklar ve hoparlörler için farklı ses ayarlarında da ideal dinleme deneyimi yaşatmayı amaçlatıyor.



2D Thru modu sayesinde oyuncular, aksiyonları gerçek zamanlı olarak görerek birkaç kare beklemektense anında karşılık verebiliyor. W63D kullanıcıları oyun oynarken, ses sistemlerindeki denkleştirici sistemlere benzeyen isteğe bağlı bir ışıklandırma fonksiyonu olan Tru-Light ile eğlencelerini daha da renklendirebiliyor. Sadece özel yüksek aksiyonlu durumlarda kullanılan Tru-Light, daha da heyecanlı bir deneyim için aksiyonu canlandırıyor.

Yeni W63D, Haziran 2010'da Türk kullanıcıların beğenisine sunulacak.


Normal Teknik Özellikler Ekran Yenileme Hızı 120Hz

Ekran Boyutu 23"W

Format 16:9

Gerçek Çözünürlük 1920 x 1080

Parlaklık 400cd

Kontrast Oranı 70,000:1

Görüş Açısı 170/160

Yanıt Süresi 3ms

Sinyal Arabirimi DVI-D (İkili) HDMI*2

Ayak Eğilebilen

Özel Teknik Özellikler Görüntü 3B Görüntü Shutter glass tipi (aktif tip)

Thru mod O

Görüntü Ses SRS Trusurround HD

Işıklandırma Tru-Light

Diğer Dönen Tuş O



Basın bülteninden derlenmiştir

3 yorum:

  1. Lg yi kutlamak isterim gerçekten çok sıkı bir teknoloji

    YanıtlaSil
  2. Nice Blog...maxcomputer.info

    YanıtlaSil
  3. For sure these developments will make it possible for gamers to find more enjoyment out of the things that interest them so much.

    YanıtlaSil

Google